StripAerobics i Stockholm

image
Ni som läst min blogg undrar säkert hur jag hade det i Stockholm. Anledningen till att jag inte skrivit om det här förrän nu är för att Träningsprofilen, som jag vann dagspasset genom, skulle få första tjing på att publicera reportage. Nu är det publicerat där och jag kan även publicera texten här. Det hände mycket under helgen så det kommer uppdelat på flera inlägg…

Del 1 Polisdrama i Södertälje

Del 2 Ankomst och StripChair

Del 3 PoleStrip

Del 4 UmbrellaStrip

Del 5 FloorStrip

Del 6 PoleStrip Avslut

Del 7 Relax och Återhämtning

Del 8 Söndagens upplevelser och hemfärd

image

En reaktion på “StripAerobics i Stockholm

  1. Pingback: Min motivering -StripAerobics | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *