Min motivering -StripAerobics

image
För att vinna dagspasset till StripBootcamp genom Träningsprofilen, som jag gjorde, så skulle man motivera varför man skulle vinna: Det här var min motivering:

Efter 8 månaders hårt slit för att komma i form har det bara varit styrketräning och Cardio. Vad gruppträning är har jag nästan glömt bort, och att träna med andra – vad är det?
Jag har tappat 17 kg, men självkänslan och min syn på mig själv har dessvärre inte lyckats bli särskilt mycket bättre, även om jag har presterat en hel del. Att få åka iväg och se ”storstan” skulle ge mig nya perspektiv, då Borlänge inte är så stort. Och att få delta på stripaerobic kanske skulle få mig att se min kropp på ett annat sätt. Att dansa är ju kul och får man då göra det tillsammans med andra -icke dömande- så vågar man nog släppa loss.
Kanske åker jag hem igen med en stoltare/sensuellare hållning, ett leende på läpparna och mod nog att våga fråga den där killen på gymmet om han vill ta en fika med mig nån dag…

Här kan du läsa om allt jag fick uppleva under helgen

4 svar på ”Min motivering -StripAerobics

  • Hmmmm, ja, jag får fundera på det… Du är inte den enda som sagt det… Jag känner absolut ingen press… =P

 1. grattis till viktminskningen!!! 😀
  kanske träna gruppträning för att träna något annat, roligt?

  självkänslan sitter inte i kroppen, utan i knoppen
  öva upp din självkänsla genom att prata med andra och en bra övning som man kan göra hemma är att ställa sig naken framför spegeln och ösa kommentarer översig själv, då kommer självkänslan

  lycka till!!!

  kramar*
  /S

  • Tack! Jo, men jag körde mycket gruppträningspass förut, eller rättare sagt ENBART gruppträning. Kunde köra upp emot 10 pass/vecka, men jag gick ändå inte ner i vikt. Berodde kanske mest på kosten, men nu kör jag kanske något gruppträningspass per 1-2 månader… Men på StripBootCamp blev det många…
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *