Del 3. PoleStrip

Nästa klass var PoleStrip och en tjej, Kyra, från USA höll i klassen –på engelska. Jag klättrade ju på stänger när jag var yngre, hängde i knäveck och så. Men nu är man ju både större och tyngre. Även om jag väger mindre nu än vad jag har gjort på över 5 år så orkar jag inte lyfta min kropp i armarna. Det var några som gjort det tidigare och var jätteduktiga, men jag upplevde att de som redan kunde övningarna var otåliga och visade missnöje för att vi bara tragglade basic-grejer, när de kunde mycket mer. Och jag som inte kan kände mig mest ivägen. Det är konstigt egentligen, det räcker med att en eller ett par stycken är bättre och ser ner på mig (min känsla) så är jag helt plötsligt sämst istället…

image

 

Sedan var det dags för lunch

och jag gick iväg för att köpa något att äta. Det fick bli en pastasallad, med ost & skinka för omväxlings skull då jag äter kyckling dagligen annars…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *