Del 5. FloorStrip

En kort paus hade vi efter UmbrellaStrip innan vi tog plats i salen igen för FloorStrip. Skönt att slippa alla saker som kan vara i vägen tänkte jag. På den tiden jag körde gruppträning körde jag sällan StepUp, det var ju en massa brädor i vägen som man snubblade på. Uppvärmningen i Floorstrip var helt OK men när vi skulle gå diagonalt i salen i små grupper kände jag mig obehagligt uttittad. Jag kände mig inte bekväm med rörelserna och ville helst gömma mig. Sedan när vi körde på riktigt gjorde jag så gott jag kunde, men jag kände mig ändå osmidig när vi skulle ner och kräla på golvet. Men det är ju ingenting mot vad jag hade varit i våras om man ser det från det hållet. Folk var trötta och droppade av vartefter och när finallåten kom, så var vi ca 10 stycken kvar på golvet –mot morgonens 35 stycken.
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *