Del 7. Relax och återhämtning

Efter sista klassen tog jag en välbehövlig varm dusch. Det var riktigt schysst färg på väggarna där inne! 😀
image

När jag kommer ut från omklädningsrummet möts jag av en chihuahua. Philip hade kommit dit med Heffi för att säga hej och sedan följa mig till tåget. Men först skulle vi gå till World Class Slussen och se om Elin var där. GÅ? Jag är ju helt slut. Men om han tog min tunga väska så skulle jag väl orka, det skulle ta 10 minuter bara. Philip med en Rosa sportbag och en chihuahua –vilken syn! *haha*

image

Elin har följt mig och min träning under flera månader i våras/somras på Träningsprofilen och det skulle vara kul att träffa henne. Hon jobbade dessvärre inte på lördagen, men jag fick veta att hon skulle köra ett pass dagen efter så jag skulle försöka tajma in den tiden istället.

Philip och Heffi följde med mig ner till tunnelbanan och såg till att jag kom på rätt linje och åt rätt håll. Sedan tog jag pendeltåget tillbaka till Södertälje. Vid Östertälje station blev jag hämtad av Nenne och de bjöd på middag på kvällen. Sedan skjutsade hon bort mig till brorsans lägenhet och jag tog det lugnt själv på lördagskvällen. Kollade på Wallander på TV och så planerade jag morgondagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *