Del 8. Söndagens upplevelser och hemfärd

25/1 Söndag

 

Trots att jag hade ställt både min mobil och brorsans klockradio på ringning så lyckades jag inte vakna i tid utan försov mig TVÅ TIMMAR!

Jag skulle inte hinna in till WorldClass innan Elins pass var slut, så där sket det sig. Men jag chansade, jag tog första bästa buss, pendeltåg och tunnelbana dit. När jag satt på pendeltåget ringde jag till WorldClass och frågade efter Elin, då var hon nere i gymmet men skulle ringa upp efter att hon tränat klart. Då var hon alltså kvar! Jag kom dit och fick vänta en liten stund, men sedan fick jag träffa henne! Det är kul att träffa folk IRL som man haft mycket kontakt med på träningsforum, visst kan man se bilder och skaffa sig en uppfattning –men det är ju helt annan sak…

Sedan var det bara att sig tillbaka till Centralen, hämta ut biljetten och få i sig lunch innan tåget gick hem igen till Borlänge. Okej, det var söndag, men jag får erkänna att jag faktiskt åt på McDonalds…

Helgen har ju gett mig lite nya perspektiv och det finns mycket lustigt folk i Stockholm. En äldre dam med rullator kom och spred ut sig vid bordet som jag satt själv vid. Hon ställde brickan mitt på bordet, gick iväg, och kom tillbaka med ballonger (en av varje färg) som hon la på bordet. Sedan blev det ett ledigt bord bredvid. Då flyttade hon alla grejer dit, gick iväg igen och kommer tillbaka med servetter för en hel armé. Hon hällde ut mängder med

handcréme och torkade sedan av händerna med alla servetter. Hon kom inte till ro, plockade och grejade och tog upp en glade-spray (luftfräschare för toaletten) och sprayade över hela sig. SEDAN satte hon sig och åt upp sin hamburgare på någon minut, och kaffet lika snabbt. Oj, oj, oj, vilken middagsunderhållning!

Sedan kikade jag runt lite i de butiker som fanns i anslutning till Centralen innan jag gick iväg till det spår som mitt tåg skulle gå ifrån. Väl på tåget kunde jag luta mig tillbaka och försöka smälta alla intryck jag fått. Jag behövde inte bekymra mig om något tågbyte eller okänd miljö, utan jag skulle tryggt komma hem till Borlänge och sedan hämta min hund. Men redan när jag kom hem var det dags för nästa träningspass.
Det hade kommit ca 40 cm snö! Och gången i trädgården var jag tvungen att skotta upp igen… Men, men, sånt är livet på landet i Dalarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *