3-6-9, 3-6-9 och så lite nya rekord!

Ikväll körde vi teknikträning på frivändningar och turkish getup.
Det var två helt nya tjejer med som behövde lite mer hjälp så jag utmanade mig själv lite och testade om jag fixade att frivända 50 kg nu, jadå och inte bara en gång utan två!! Så det var ju ett nytt personbästa. Jag testade på 55 kg också, 3 ggr, men failade på alla. Nästa gång kanske! 😉
Även turkish getup gav utdelning idag. Får att inte ens ha fixat rörelsen för nåt år sedan, till att klara det med lättaste kettbellen… Ikväll klarade jag det med 10 kg (hantel) och en 12 kg kettlebell. 🙂

Vi avslutade med 5 x 3 min AMRAP av:

  • 3 Power Clean á 40 kg
  • 6 Pushups (på knä)
  • 9 Air squats

Jag fixade 3 varv på samtliga AMRAP, men under den tredje omgången kom Mats och skrek på mig (läs hejade på) och helt plötsligt hade jag 20 sekunder tillgodo efter tredje varvet, så jag han med 3 power clean extra då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *