Hjärngympa och tuff Crossfit, 8 december

Imorse blåste det rejält och efter frukosten blev dagens föreläsning flyttad till Sala Rosario. Grundläggande träningslära, nr.2. blev
det idag. Sedan kilade jag bort till tenniscourten för att vara med på GirlPower Aerobics. Det var MYCKET hjärngympa!!

Tiden går fort när man har roligt och vips var det dags för lunch och siesta. Men dagens siesta blev bara till kl.14.30 för sedan skulle vi ut på en vandring i byn och få se lite av det inhemska. VÄLDIGT faschinerande att se faktiskt!

Till slut kom dagens sista och tuffaste pass, nämligen crossfiten. Frivändningar, situps, löpning m. viktskiva, boxjumps, fortsatt
löpning med viktskivan, dips och så löpning igen innan vi var i mål –men vi skulle ju naturligtvis köra TRE varv! Jag HADE tänkt vara med på tabata-intervallerna, som var dagens sista pass på schemat, men jag ångrade mig EFTER crossfitpasset.

Hela Crossfit-gänget

Jag gick upp på rummet, tog ett varmt bad, stretchade ut mina ömma muskler och fixade i ordning mig för kvällens festligheter. Vi
startade med en ”sunset beach” kl.19.30, nere vid stranden. Efter det var vi drygt 12 personer som gick bort till en av fiskrestaurangerna i byn för att äta middag. Buffén tröttnar man på efter ett tag! Det var riktigt trevligt faktiskt!

Jag och Linnea

Det blev inte jättesent, men trots det valde jag att gå upp till rummet tidigare –jag hade inget behov av att gå vidare till sportbaren –jag var helt enkelt nöjd efter den här kvällen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *