Kostkurs och mera träning, 7 december

Dag 3 är här och direkt efter frukosten startade vi med en kostkurs, en föreläsning på ca 1½ timme. Lite nytt kan man alltid lära sig, även om mycket är repetition.

Solen kröp sakta fram mellan molnen och lagom till Zumban kl.11.00. Det var SÅ underbart och vilken energi Jo hade!!

Jo och jag

Efter det kilade jag bort till gymmet en stund och snackade lite skit med Siri innan jag gick upp till rummet för att äta lunch.

När jag kom till rummet möttes jag av nåt som påminde om röklukt. Just det –insektsmedlet som de skulle spreja med! För att vädra ur öppnade jag altandörren och ungefär som shoppingsugna hänger på låset till mellandagsrean, hängde en STOR spindel på låset och kilade rätt in över golvet när jag öppnade. Jag hann knappt tänka, men jag hade skorna på mig och STAMP så var den platt!

Efter lunchen gick jag ner till Plaza rambla och låg och solade en stund innan det var dags för Kettlebells-träning igen. Idag fick jag
dessutom den tyngre kulan och jobba med. Gyula tyckte visst att jag var starkare än de andra i gruppen. Trots att jag var bra slut efteråt så gav jag mig på 80’s aerobics. Det var ju trots allt ”bara” en FunClass.

Rachel i sin 80’s outfit

På kvällen var det mingel med provsmakning av lokala viner och ostar. Sedan middagsbuffé och strax därefter international team-show som underhållning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *