Druckit för mycket?

Usch, min mage mår inget bra. jag har nog druckit lite för mycket samtidigt som den fått för lite mat… Eller så har den inte återhämtat sig efter maginfluensan?

Dagen började vid lunchtid för mig. Ut med Devil fixa lite hemma, åka iväg på nollning -lekar!

Sedan iväg på hundkurs, ikväll gick det över förväntan! Det gick hur bra som helst!

Sedan hem igen fixa iordning mig lite, äta mat, sedan ner till Arena; party party! Köpte en drink, dansade lite, sedan åkte jag hem till Devil och Rossy… Ont i magen hela tiden, uppe i mellangärdet. Nej, det beror inte på någon alkohol för det dricker jag inte…

På sista kvällsrundan med Devil följde Rossy med. Lilla kattungen på 4 månader följde med och gick ca 1 km… Dessvärre åkte hon på ett bad nu när vi kom hem, hon sprang runt Devil när han rastades… Suck!

Nu får jag väl försöka sova lite och hoppas på att magen blir bättre… Men först… Vill jag säga grattis till  min låtsatssyster Åsa som fyller år idag och UNF Värmlands förra konsulent Tia Jylhä som också blir ett år äldre idag…

Ett svar på ”Druckit för mycket?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *