Dagens träning?

Hey!

What´s goin´on?! Vart blev träningen av?

Okej, motivationen till styrkträningen har flyttat långt bort. Men då får man väl göra något annat… Nästa vecka drar höstschemat igång och det blir flera pass som passar mig. Tillbaka på ruta 1 med 10 timmar träning/vecka…

Just den här veckan har det varit/är det fullt upp med nollningen och jag har haft hundkurs 3 dagar i rad… Om jag inte kommer så långt med mig själv att jag kan tävla så har jag iaf kommit närmare att kunna tävla med Devil… Jag ska följa mitt hjärta och göra det jag tycker är kul… Synd bara att jag inte har kommit på vad ännu…

8 svar på ”Dagens träning?

  1. Jo, 10 timmar/vecka är inte optimalt att träna egentligen… Men det var så jag tränade förut innan min PT tog tag i mig, nu har han flyttat och allt blev kaos (igen!)…

  2. J: ”Less is more” 10 timmar förstör egentligen mer än vad det gör nytta, men det blir det i någon slags protest, typ ”tröstträning”

  3. Åh det är så tråkigt när motivationen saknas! Brukar bli så för mig också när det gäller styrketräning… Det enda jag inte tröttnar på är gruppträningspass! 😀

  4. Hm, för mig räcker det med att dansa en timme och en kvart två gånger i veckan och promenera. Läste någonstans att träning tre gånger i veckan var bra för studierna men att mer kunde få motsatt verkan. Det gäller nog att hitta en balans, men det är nog individuellt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *