Kaos och nollning

Dagen idag har varit späckad.. Först träning; Mind Body Stretch, sedan fick jag massage  för att mjuka upp ryggen lite…

Efter det åkte jag hem och hämtade Devil och åkte till Forshaga brukshundsklubb för att träna med Ulrica… Det gick verkligen katastrofalt idag! Varken jag eller Devil var tillräckligt koncentrerade. Jag kände mig helt tom, har varken ork eller lust med någonting alls nu känns det som. Jag fick ingen respons och det gick bara sämre och sämre… Dessutom gjorde det ont i min arm vid koppelkorrigeringarna (hoppas att kirurgen som jag ska träffa kommer med någon bra lösning). Jag vill (ska!) tävla med Devil, men jag måste bara låta vissa saker få smälta först, innan jag kan jobba vidare. Bryta ihop och sedan komma tillbaka starkare… Det blev ett sådant chockartat besked och jag tror knappt att det är sant, jag VILL inte tro det… Imorrn är det kurs igen, men jag kommer nog inte vara den spralliga glada Ronja som jag brukar vara…  Det är bara totalt kaos och korsdrag i huvudet nu…

Efter kursen var jag iväg på styrelsemöte, vi diskuterade lite kring aktiviteterna och tiderna i B-hallen i höst… Ska vi ha 3 trampolingrupper? Ska vi lägga en tid åt dans/aerobics istället som jag ska hålla i? Tål att funderas på…

Efter mötet åkte jag direkt ner till K6 och träffade min ”nollegrupp” som jag är fadder för… Stannade väl ca 2 timmar… Sedan var det dags att åka hem och rasta Devil… Nu är jag hemma igen och borde kanske sova… Dyngtrött! Men först en dusch, jag känner att mina fötter inte luktar sååå gott!

6 svar på ”Kaos och nollning

  1. Suz: Jag finns redan med på så många communitys och så bör jag hålla i mina pengar lite nu… Nollningen kostar lite… Och så har jag redan shoppat så mycket den här månaden… Och IKEA öppnar ju imorrn!

  2. Suz: Jag är NÄSTAN blond, men jag fattar inte riktigt… Jag ska kunna få en rosa webruta, att när jag öppnar internet så är det rosa där det i vanliga fall är grått?

    Hur som helst så vill min dator inte ladda ner det, vet inte hur man ska göra riktigt… Spara, öppna… har provat olika sätt nu, utan resultat… Engelska är inte min starkaste sida…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *