Ensam och övergiven

Vad som händer med min träning nu är väl ödet eller slumpen som avgör… JP har flyttat, hur ska styrketräningen NU bli av? Satt och pratade med carro på msn och hon föreslog att jag skulle flytta ner till Skåne jag också så jag träna med BÅDE henne och JP. Precis, ska jag bli skåning jag med kanske? Nä, jag vet inte… Just nu vet jag inte vad jag vill, men min motivation har flyttat långt bort i alla fall… Carro kanske kommer hit senare i höst, jag tror vi kan komplettera varann riktigt bra! Iaf NÅNTING att se fram emot…  

10 svar på ”Ensam och övergiven

 1. Klart du ska flytta ner hit =D JP ska inte komma undan så lätt… =)

  Hoppas också att jag kan komma upp och våldgästa dig och dina inneboende pälskrabater lite längre fram i höst!

  Ge inte upp, utan bit/bryt ihop och kom igen! Livet suger ibland (I know), men det går över. Kanske inte idag, kanske inte imorgon, men kanske i övermorgon =)

 2. Du är så söt och rolig gumman! men det känns som att jag ”installerat mig” i Karlstad… Jag är vuxen och ska kunna stå på egna ben, som du skriver, det känns skit idag men blir nog bättre… Jag bryter ihop, men kommer tillbaka starkare än tidigare. Motgångar som man klrar av gör en starkare!

 3. Alltid svårt när ens vänner flyttar ifrån en och det blir avstånd som gör att man inte kan träffas på samma sätt längre. Tur att det idag finns datorer mycket lättare med vänner som bor långt borta då! Tappa inte kontakten kan vara kul att utforska andra städer med sina vänner……….

 4. Jobbigt när träningskompisen har flyttat… Men det är faktiskt inte fy skam att träna själv heller. Atrt gå på pass själv är kansk eingen höjdare iof, men man kan ju göra så mycket annat också!

 5. Lena: Hoppas kan man alltid göra…

  Black Panther: Vir var inte vänner privat, han vara bara min tränare, så jag tror inte vi kommer ”umgås” privat bara för att han har flyttat.

  J: Jag går mest på gruppträningspass, Men JP som var min tränare var den person som såg till att styrketräningen blev av…

  Suz: Jag får väl hoppas på det, men JP var outstanding mot de jag tränat med förut…

 6. Naw, stackarn. Jag förstår verkligen hur det känns, själv har jag min sista timme med min PT imorgon och eftersom plånboken säger ”nej” till att köpa fler timmar är jag ju lite orolig för hur det ska gå med styrketräningen. Det är klart det kommer gå, men kommer det bli lika kul?
  Men vi får väl motivera och inspirera varandra. 🙂
  Kram på dig!

 7. Danka: Så kan det också vara… Men då finns ju i alla fall din PT kvar i närheten.

  Hanna: Nja, jag vet inte riktigt om jag vill det… Har ju installerat mig så bra i min nya lgh nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *