Styrkelyft?

Idag var det Better Bodies Fitness Day på Budo&Fitness. jag var där inne och kikade lite på den nya kollektionen. Dessvärre hade de inte fått in den tröjan som jag ville ha, så Patric skulle beställa hem den… Vi snackade lite om min träning och mina resultat och han tyckte att jag borde satsa på Styrkelyft istället, att jag hade bra förutsättningar för det med min kroppsbyggnad… Hmmm, tål att funderas på… Kanske är det min grej, kanske inte? Det värsta är nog att det är så oerhört tråkigt att träna själv inne i gymmet… Jag brukar mest köra gruppträningspass…

5 svar på ”Styrkelyft?

  1. Kanske är din grej, vem vet? Fast om du tycker bäst om gruppass så kanske det inte riktigt är din grej, men man vet ju aldrig förrän man testat. Personligen tycker jag att det ser lite enahanda ut.

  2. Ofelia: Jo, fast samtidigt är jag ju en tävlingsmänniska…

    Nina: nej, han var seriös… Du kanske tänker på tyngdlyftning, vilket är MER ”extremt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *