Barngymnastik och tunga knäböj

Måndagar innebär barngymnastik. Och jag älskar mina småttingar! ♥ Jag körde dock hårt med dem idag när jag höll i en styrkedel. 3 stycken tabataintervaller, med totalt 6 olika övningar. Sist jag körde styrka med dem fick jag kritik från en förälder som vackert påpekade att det var gymnastik barnet gick på och inte crossfit. Men alltså, du har ju nytta av styrka även i gymnastiska övningar. Idag fick jag en helt annan respons av en annan förälder. Hon kom fram till mig efteråt och sa att hon tyckte det var såååå bra att jag körde styrka med dem också, framförallt knäböj. Det glädjer mig att få höra sådant! 🙂 Det är ändå tid och engagemag man lägger ner i verksamheten.

Sedan var det dags för MIN träning och idag var det dags att maxa i knäböj igen… Maxa på 95% i alla fall och så MINST en repetition på sista setet. Och jag tog ju i alla fall mer idag än vad jag gjorde sist på 5-3-1 passet. Hela 4 repetitioner på 67,5 kg!

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Knäböj

30/5

35/5

42,5/3

55/5

60/3

67,5/4

Den sista var inte alltför snygg, och ur tävlingssynpunkt vet jag inte om den hade blivit godkänd? Jag fick lite feedback på ett tidigare videoklipp, eller en fråga ”Var har du blicken?” Så den här gången försökte jag verkligen tänka på att titta uppåt!

[videofyme id=”5100523″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *