Närkontakt med älgar i Långshyttan

Det är inte varje dag man får klappa en älg, men idag fick jag chansen! Jag åkte nämligen iväg till Långshyttan och den älgparken som finns där. Det var dock inte riktigt som jag trodde, då jag hade fått uppfattningen att man fick gå in till dem – Det var ju ett staket emellan ändå. Men det gick ju att klappa dem och mata dem genom staketet. De tyckte om bananer! 😀

Timestamp of snap: 0:12,9 IMG_1256

Ståtliga djur det där!

IMG_4168

Kalvarna var ju bara för söta!

IMG_4181 IMG_4174 IMG_4166Även om det finns älgar vilt ute i skogen så är det nånting speciellt med skogens konung, och det var faktiskt en ganska häftig upplevelse att få komma såpass nära. jag kan verkligen rekommendera ett besök där! Nu stänger de för säsongen imorrn, men öppnar igen i maj!

Det fanns en lekpark intill med en studsmatta och lite annat. Perfekt för barnfamiljer, eller ja, hrrrm, även för vuxna med barnasinnet kvar! 😀

Lite längre ner fanns det en sjö som vi skulle gå ner till och så såg vi några fina hästar på vägen.
IMG_1284 IMG_1285IMG_1287

Jag klev i vattnet och doppade fötterna i alla fall! IMG_1292 Jag hade ingen större lust att bada när jag såg vilka jag skulle få dela badvatten med i så fall! :-OIMG_1295

Det var en väldigt spännande dag och man var bra trött när man kom hem! 🙂 Men det var ett glatt gäng som begav sig hemåt, trots att vi körde lite fel här och där.  😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *