RX på Annie idag!

Idag körde jag en WOD som jag kört ett par gånger tidigare, nämligen Annie.

50-40-30-20-10 repetitioner av:

  • Double Unders
  • Situps

Men idag körde jag den äntligen RX, alltså rekommenderat utförande och ingen skalning (lättare variant). Förut kändes double unders som en omöjlighet, men nu vet jag ju att jag fixar dem IBLAND och emellanåt får jag till flera i rad. En skalning som jag kört tidigare innebär 3 enkla hopp per double unders, men att hoppa 150 enkla hopp med hopprep går SÅÅÅ mycket snabbare, om man inte är en fena på double unders förstås!

Jag kör två enkelhopp för att få fart innan jag speedar upp, men ofta blir det bara 1 eller 2 lyckade i rad för min del, men idag lyckades jag t.o.m. med FYRA innan det tog stopp, och jävlar vilket piskrapp jag fick på baksida lår då! *Aj aj aj*

Tiden blev 27:42

Det är en ganska tacksam WOD, utrustningsmässigt, för du behöver egentligen bara ett hopprep och något att ligga på för att göra situps -en gräsmatta skulle nog funka lika bra!

20130705-133657.jpg

Benen var rätt möra efter alla hopp, men det var ju inte slut där! Avslutningsvis skulle jag köra 3 varv av:

  • 20 Grodhopp
  • 20 Utfallssteg
  • 20 Upphopp

Efter bara ett varv började jag få kramp i vaderna och jag övervägde att avbryta. Men jag stretchade lite och gav mig fan på att köra vidare -Vilodag imorrn ju eftersom gymmet har stängt! Efter andra varvet började låren bli tjuriga också. Avbryta nu? Neeej!! Det var ju bara ETT ynka varv kvar, så jag körde klart. Men det var nätt och jämnt att jag kunde gå normalt efteråt. Jag var helt geléaktig i benen och knät vek sig bakåt… Jag måste vara på min vakt eftersom jag är såpass överrörlig!

En reaktion på “RX på Annie idag!

  1. Pingback: 150 situps – Annie | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *