Min största styrka!

Jag tränar mycket och blir bättre och bättre. Jag förbättrar mig väl egentligen på ALLT som jag tränar på, men vissa saker är jag helt enkelt bättre på.

Det gör ju naturligtvis att det blir mycket roligare att träna på just DE grejerna, när man ser tydliga framsteg.

Min största styrka är rodden! Jag började egentligen ro ”i brist på annan träning”. Concept2 hade olika utmaningar med jämna mellanrum som jag hakade på. Och det var allt ifrån ”pyramider”, 5 km x 25 dagar till ett Marathon (42195 meter) i sträck… Envis som få, så genomförde jag utmaningarna.

Jag deltog i en rodd-tävling, där man filmade rodden och vann över en stor träningsbloggare och en tjej som var gladiatorutmanare, dvs skapligt vältränad!

Jag skriver in mina pass på nätet och ser att jag ligger bra till på internationella rankinglistor. Snart ska jag få mäta min styrka mot personer i närheten, som också tränar på Atlantum. Ser fram emot tävlingen, men är ändå lite nervös. Tävlingsnerver!!

Jag rodde tävlingstiden idag, 5 minuter maxfart. Och det blev 1288 meter, nytt rekod alltså!

20130525-203800.jpg
Jag vill inte skryta, självklart finns det övningar som jag har betydligt svårare för. Men just nu skiter jag i Jantelagen och säger; Jag är BRA på rodd!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *