Jag svävade mellan liv och död!

Det var den här natten, för exakt 5 år sedan, som jag svävade mellan liv och död. Jag kan blicka tillbaka och inse att jag är en helt annan person idag. Efter den händelsen började jag LEVA, innan det handlade det bara om att ÖVERleva! Varje dag var en kamp, men jag uppnådde aldrig det jag ville, ständig prestationsångest och känsla av misslyckande i en ond cirkel som bara stressade kroppen.

Självklart kan jag ha mina ups and downs även idag, men inte alls på samma sätt! Jag är glad att jag lever idag, och då menar jag verkligen LEVER, inte bara existerar. Jag är mindre storleksmässigt, men betydligt större på insidan och syns på ett annat sätt! Jag tror att många ser på mig på ett annat sätt idag också, av de som kände mig när jag var som störst.

Den största utvecklingen, både fysiskt och mentalt, har jag faktiskt fått på gymmet -när jag väl hamnade på rätt gym! Personerna bakom Atlantum Gym & Rehab har format mig till den person jag är idag. När jag började hos dem den 18 maj 2008 var jag egentligen helt nollställd. Självförtroendet och självkänslan var kört i botten, vikten var högre än någonsin och jag fick helt enkelt lära mig leva från grunden. De fick nog inte lättaste uppgiften, att indirekt få mig på fötter igen. Det var ju naturligtvis inte deras ansvar, men SÅ mycket hjälp som jag har fått utav dem sedan jag började, det är värt mer än någonting annat!

Ni som undrar eller tycker att jag tränar väldigt mycket kanske förstår nu att gymmet fyller mer än bara EN funktion. Visst, jag tränar mycket, men gymmet känns som ett andra hem. Att bara få vara med människor som man tycker om betyder jättemycket!

Jag vill bara säga….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *