Så jäkla skönt!!! Bättre än sex?

Ikväll blev det faktiskt ett Zumba-pass! Det var så jäkla skönt att bara släppa loss och DANSA!! Jag älskar det, men jag blir inte STARKARE av det! Men det är som balsam för själen, kan behövs det med ibland. Det är liksom ren lycka genom hela passet, en hel timmes njutning! Bättre än sex? Njae, det ska jag låta vara osagt!

20121111-184825.jpg
Två snygga, sköna brudar -inte sant?!

20121111-184930.jpg

Jag bara älskar den här låten! Jag vet inte vad det betyder, men ”Kalle Ankas jul” kallar jag den för! Nån som kan översätta Baila Menea Y Goza?

2 reaktion på “Så jäkla skönt!!! Bättre än sex?

    • Tack! 😀
      Syns det SÅ väl? Midjan är 1 cm smalare nu än vad den var på Hässelbyloppet, men jag hade ju lite mer kläder på mig då! Hahaha, nä, det har du rätt i -men om du lyssnar noga så låter det faktiskt som typ musse och långben… 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *