Test nr.3 och LEKSTUGA!!!

Idag skulle jag göra ett tredje test. De börjar gå upp för mig vart hon vill komma med dessa tester hon utsätter mig för. Det har varit ett konditionstest,ett styrketest och så idag ett spänsttest.

Men innan jag gick ner i gymmet bytte jag några ord med Pontus som var där då. Idag peppar han mig och jag kan ta åt mig av det han säger. Första gången han gjorde mig uppmärksam på att han hade sett min utveckling blev jag praktiskt taget livrädd och det får jag ju fortfarande höra. Men idag kan jag skratta åt det, haha! 😀

Spänsttestet gick till som så att jag skulle stå mot en vägg och hoppa så högt som möjligt och sedan mäta hur högt jag kom. Jag lånade en tumstock på gymmet och skulle göra en markering på väggen. Rita på väggen? Neeej, det är nog inte så bra. Tuggummi!! Jag satte det på fingret och tryckte fast det på väggen högst upp. Schhhh, säg inget till chefen! Självklart tog jag bort det efteråt!!

När jag stog där och grejade med tumstocken kom det en äldre dam förbi och frågade vad jag nu skulle hitta på. Hon är där och tränar ofta och har sett mig göra den ena konstiga grejen efter den andra. 😀

236 cm lyckades jag komma, på tredje försöket! Det måste ju faktiskt bli ett PB på det, eftersom jag inte testat det förut! 😛

Spänsthopp i det fria! 

Sedan var det lektime. 2 varv av:

  • 10 Burpees
  • 15 Swingar á 16 kg
  • 20 Situps
  • 15 pushups
  • 10 Burpees
  • 5 DoubleUnders (15 singelhopp, försök på var 3:e)

Tiden slutade på 8:27

Eftersom jag fortfarande inte är alltför duktig på DU’s så gör jag ett försök på var 3:e hopp. Så jag klarade 1+2 DU’s på totalt 30 hopp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *