IForm-loppet med överraskningar

Ikväll sprang jag IForm-loppet. Kul! Mycket folk och härlig feststämning!

iform-loppet

De hade flera olika utställare/sponsorer på plats och jag fick mig en liten överraskning när jag kom till Dove’s tält. Den kampanjen som jag fotades för i april är nu tryckt och ute för allmänhetens beskådan.
20120816-233254.jpg

Jag fick en usel start, stod inte ens INNE i startfållan. Jag och flera hundra andra tjejer köade för att komma in, men det var först EFTER att startskottet hade gått som vi kunde komma framåt med MYRSTEG! Det var smala gångbanor och man var verkligen tvungen att hålla ett jämnt och lugnt tempo. Mina idiot-rusher och sedan gå funkade liksom inte de första 3 kilometerna.

Tiden slutade på 37:45

2 reaktion på “IForm-loppet med överraskningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *