Den teoretiska delen

Idag var det dags för den teoretiska delen av mångkampen. Ett prov om allt mellan himmel och jord. Vissa frågor var ju lättare än andra -men det var svårt!! Det är så många namn man ska kunna på politiker, nobelpristagare, hockeylag, filmtitlar m.m… Sedan en del idiotiska (i mitt tycke) mattegåtor.

Gissa vad som har tagit upp mest av mina tankar den senaste tiden. Jo, mångkampen såklart! Den följer med mig på natten också. Jag vaknade inatt och drömde att jag stod och kollade resultatlistan och så stod mitt namn längst ner, följt av orden ”DISKAD -hotat tidtagare och krävt att få springa om.” Alltså nog för att jag var besviken på den dåliga skyltningen och för att jag sprang fel (och det sa jag när jag kom i mål) men SÅ illa var det väl inte??
Nej, naturligtvis inte! Men mardrömmar kan vara grymma! 🙁

Nu är allting gjort och jag kan bara hålla tummarna för att slutresultatet blir bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *