Tungt, tuffare, tuffast…

Tungt idag, RIKTIGT tungt för mina ben. Efter enbensböjen var jag sååå nära på att få kramp i benen. Den där känslan ”gör jag en till så är hela passet förstört sedan”. Har hänt förut och då kunde jag inte knappt gå ens efteråt…

Men med lite ”vila” innan utfallen gick det!

Längdhoppen var skapligt jobbiga idag, och inte kom jag mycket längre heller…

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Enbensböj

KV/5

KV/5

KV/5

KV/5

KV/5

Enarms-axelpress

7/5

7/5

7/5

7/5

7/5

Utfall med hantlar

5/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Längdhopp 5 x 5

6½ pl

6½ pl

7 pl

6½ pl

6½ pl

Att efter detta pass ge sig på DoubleUnders, var kanske inte det bästa. Eller ja, det är säkert bra träning men benen var SÅ stumma. Jag skulle göra 20 DU’s på tid och jag har klarat ett par stycken bara tidigare med flera enkelhopp mellan. Totalt tog det 19 minuter, 19:01 för att vara exakt. Men de 10 första fixade jag under 4 minuter… Det blev liksom jobbigare och jobbigare. Jag var på väg att ge upp flera gånger, men det var som om nån som knackade mig på axeln. ”Skärp dig, du fixar det här!” Och jag fick ju ihop 20 till slut. Jag hade inte samvete att ge upp helt enkelt. Jag skulle bara känna mig så misslyckad om jag tvingades säga ”Jag orkade inte, så jag gav upp”.

Efter en liten andningspaus och påfylld vattenflaska gav jag mig på dagens WOD
5 varv av:

  • 5 Burpees
  • 10 swingar (8 kg)
  • 5 utfallssteg med 5 kg’s viktplatta ovanför huvudet.

Tiden slutade på 9:05, bra att veta så jag kan jämföra med det nästa gång. 😉

Det var riktigt tufft idag och ja, jag låter bilden tala för sig själv…

20120607-164136.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *