Ny rekordtid med Pinkoholic

Ikväll var det dags för tävling. ”Må Bättre-loppet” i Borlänge.
Med kläder från Pinkoholic (min sponsor) och lite jävlar anamma så tog jag nytt rekord ikväll.

Tiden stannade på 33:18 vilket är ca 4 minuter bättre än förra årets lopp. Och 40 sekunders förbättring på bara två veckor! Tjohoo!

20120524-203843
20120524-203827.jpg

För att hundarna inte skulle behöva vara ensamma hemma så fick de följa med och PROMENERA. En i vagnen å en på egna ben. Celine verkade gilla hundvakten i alla fall.

20120524-203903.jpg

Fler tävlingsresultat kan ni se HÄR

7 reaktion på “Ny rekordtid med Pinkoholic

  • Tack tack! 🙂 Jo, och jag blev glatt överraskad faktiskt. Jag slängde blickar på klockan titt som tätt för att se ”hur lång tid jag hade på mig”. Sista biten spurtade jag ända in i mål och kollade inte klockan förrän jag passerade mållinjen…. Och jag HANN!

 1. Hade gärna burit pinkoholics kläder eftersom jag älskar rosa men det finns inte för alla, absolut inte för de som verkligen behöver få träna och gå ner i vikt. Nej, vi feta människor ska fortsätta att få träna i fula och tråkiga kläder och tappa lust och motivation pga det.

  Själv tränar jag i svart nu och det går bra det med, men självklart hade det gått ännu bättre i snygga rosa kläder 😉

  Lycka till med träningen! Själv gör jag en stor livsstilsförändring, följ mig gärna.

  Ha en toppensöndag nu.

  • Eftersom du inte har skrivit något om mått eller vikt kan jag inte svara på om det finns i din storlek. Men själv tycker jag att deras kläder är väldigt generösa i storleken.
   Det FINNS snygga träningskläder som är väldigt stretchiga och som sitter bra även på större personer. Jag var väldigt överviktig, t.o.m. FET tidigare, men använde snygga (rosa) träningskläder ändå.

   Sedan tillverkas ju kläder efter efterfrågan. Det är väl inte tillräckligt många i din storlek som har efterfrågat just de kläderna? Tycker dock att FLER borde ha den inställningen som du har -att ni verkligen behöver få träna och gå ner i vikt. Men se kläderna som en belöning! När du gått ner X antal kilo kan du köpa ett linne/tröja etc. från dem… 🙂

 2. Pingback: Vårens & sommarens tävlingar! | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *