Övning ger färdighet!

Att övning ger färdighet känner säkert alla till, men feedback ger enormt mycket. Idag fick jag möjligheten att öva BollyWood tillsammans med Emelie och fick många värdefulla tips! En direktutvärdering typ.

Det blev en härlig dag på gräsmattan då hon tog med sig sin hund också så de fick busa under tiden.

20120525-171146.jpg

3 reaktion på “Övning ger färdighet!

  1. SV: Åh tack!! 🙂 jag har tappat 22 kg å jag har 10 kg kvar.. de svåraste, men jag ger inte upp! 🙂 mitt hår gick av efter all blondering så jag var tvungen att färga å då blev det svart, trivs bättre i det också faktiskt 🙂 kram!

  2. Pingback: Positiv överraskning eller tortyr? | Ronjas resa mot målet

  3. Pingback: Dance the night away… | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *