Sämsta tänkbara uppladdning!

Idag hade jag sämsta tänkbara uppladdning, EVER, känns det som. Det började väl egentligen redan igår kväll. EN av mina grannar har ganska ofta högljudda fester i en badtunna som är placerad ca 5 meter från mitt sovrumsfönster. Ibland ger de sig tidigt och ibland kan de hålla på långt in på småtimmarna.

Inatt lyckades jag inte somna förrän vid halv 3-tiden. (De tystnade dock tidigare ikväll hos grannen), men jag hörde dem en sväng igen när de kom HEM (från krogen?).

Sedan imorse började Celine skälla vid 9.30, jag var HUR trött som helst, men såg att det stod en bil på min garageuppfart. Pappas bil. Han är här uppe i Borlänge över helgen för att fira min syster som fyller år och hjälpa både henne och mig med lite hus- och trädgårdspyssel. Så det var bara att kliva upp. När han hade åkt övervägde jag om jag skulle åka och träna eller sova en stund till. Jag var inte alls pigg och valde att sova istället. Jag vaknade 12.30 och då blev det bråttom gymmet stänger nämligen kl.14!! Frukost? Hmm, ett glas apelsin/mangojuice -tror ni att man har energi nog att träna på det? Knappast!

Medveten om tidspressen hade jag inte särskilt lång vila mellan seten. Det som skulle varit ett högrepspass med lättare vikter, resulterade i ÄNNU lättare vikter OCH färre repetitioner.

Sämsta tänkbara! Dålig sömn, dålig uppladdning, tidspress/brist och så NOLL motivation -det kan liksom inte bli annat än dåligt!

Dessutom fick jag ont i vänstra axeln, jag har känt av den ibland -men utgick från att det ”bara” var träningsvärk. Men det kan ju vara en överbelastning/kompensation för något som jag inte fixar efter sprialbrottet i överarmen.

Tycker ni att jag låter gnällig? Kanske det, jag är trött och grinig -irriterad över ett dåligt träningspass. Alla dagar kan inte vara perfekta. Men det går över, imorrn är en NY dag! 🙂

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Marklyft (Deadlift)

35/3

45/5

50/3

55/4

Frivändningar (Hang PowerClean)

22,5/5

20/8

20/5

20/5

Stöt (pushpress)

22,5/4

20/8

20/5

20/5

Rodd

7/9

7/6

7/6

7/5

Bänkpress

22,5/3

27,5/5

30/3

35/2

Efter styrkepasset skulle jag öva på spänsthopp (längdhopp) inför mångkampen och mäta hur långt jag kom. Mäta? Ptjaa, hade jag haft tid hade jag kunnat be att få låna en tumstock eller nåt, men nu kollade jag bara på golvet. 6½ Klinkerplatta nere i korridoren. Uppskattningsvis ca 20 cm långa. Hoppa 130 cm, ja -för mig är det ganska rimligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *