Träna funktionellt, 6 december

Idag vaknade jag ÄNNU tidigare, eller jag vaknade till, redan kl.4 och en ÄNNU större spindel befann sig i mitt rum.

Då min iPhone råkade ut för ett litet missöde när jag skulle uppdatera till iOS5 så försvann en massa appar, helt plötsligt hade jag ju inte min ficklampa! Men jag har blixt på kameran och försökte se in bakom garderoben. Där var världens damm/spindel-bo!! :-s

Jag sov i mikroperioder, på helspänn ett par minuter åt gången. Till slut måste jag ändå ha somnat om, för jag vaknade av väckarklockan kl.8.15 och det var dags för frukost.

Katten måste ju också få frukost!

Direkt därefter hade vi en föreläsning om funktionell träning. Intressant och givande, även om mycket blir repetition för min del.

Henrik och Stina visar ”push points”

Vi fick även chans att praktisera funktionell träning, då klassen efter var just Functional & Athletic.

Och vips så var det dags för siesta och lunch igen! =)

Kl.14.30 samlades vi vid Plaza Rambla och påbörjade en äventyrsvandring upp på berget bakom hotellområdet. 132 meter över havet och man kan nästan se ända bort till Afrika. Rakt över Atlanten är det faktiskt bara knappa 90 km dit!

Lite drygt en timme var vi där så jag han lagom springa upp på rummet och byta om för att delta i Crossfit-passet kl.16.

Crossfit med Stina

Crossfiten var på basic nivå med grundläggande övningar och en enklare WoD. 21-15-9 med benböj och armhävninar. Easy Piece!!

Sedan var det dags för en andra genomgång i gymmet med resterande 5 övningar.

På kvällen var det mingel och dryck som vanligt.

Men INNAN jag gick dit, gick jag till receptionen och sa till om spindelboet bakom garderoben, som de ännu inte hade fixat –de skulle fixa det på en gång lovade receptionisten. Efter middagen gick jag snabbt upp och kollade om det var åtgärdat, men NEJ! Jag fick sällskap av Stina och Lena och så gick vi bort till receptionen igen. Nu skulle vi gå upp på rummet och möta upp städerskan där. Efter en stund kom de och plockade bort damm och spindelnät bakom, som de lirkade ut med en tandborste. Deras dammsugare var tydligen för stor för att komma in där bakom. Sedan täppte hon igen gluggen med handdukar, för att sedan spruta med insektsmedel imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *