Forma kroppen, 5 december

Jag vaknade av mig själv kl.7.15 och ser en jättestor spindel på väggen. Jag blev med ens klarvaken och försökte komma på nåt bra
sätt att eliminera spindeln. Den var bara nån decimeter från garderoben och alla mina kläder. Och DÄR ville jag INTE ha den!! Jag lyckades pricka den med en av mina träningsskor och sedan var i alla fall DEN borta.

Jag hoppar i träningskläderna och knallar bort till Multicourt 1 där det är morgonyoga kl.8. Yoga är INTE min grej, men nu har jag
i alla fall testat det för mer än EN instruktör. Direkt efter var det dags för frukost på hotellet. Stor buffé med massor att välja på.

Direkt efter hade vi en föreläsning i grundläggande träningslära, jag har lyssnat på den förut, men man kan ju alltid lära sig NÅNTING nytt!

10 minuters paus, byta om, fylla på vattenflaskan och sedan springa bort till Tenniscourt 6 där det var dags för Zumba Fitness. Och direkt därefter fick jag förflytta mig till Multicourt 2 för att delta i stretch & relax. Det var en bra avslappning/nedvarvning inför lunchen och siestan, mellan 13 och 15.

Nästa inbokade pass kl.16.00 var Kettlebells, ett introduktionspass i kettlebellssvingar.

Sista passet idag blev en genomgång i gymmet, 5 övningar av 10. Styrketränat har jag gjort i flera år men genomgången
var obligatorisk för alla deltagare i ”FormaKroppen”. Efter det gick Stina igenom cirkelträningen med mig. Även om jag ”vet” hur man gör övningarna så kan man alltid justera tekniken eller modifiera övningarna lite för mer variation.

1 timmes ”rast” där man ska hinna duscha, byta om till lite snyggare kläder och sminka sig –för att sedan befinna sig nere vid poolbaren för mingel och tilltugg. Stor middagsbuffé och sedan fest i sportbaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *