Resan till Playitas, Fuerteventura! 4 december

Natten sömn var inte direkt optimal. Ärligt talat sov jag ingenting under natten! Jag somnade till lite igårkväll och vaknade vid
21-tiden. Sedan lyckades jag aldrig somna om. =/ Klockan 5 tog jag bussen från Jumbo Stay till Arlanda. Väl på plats möttes jag upp av aerobicweekends-teamet.Incheckning av bagage, passkontroll och boarding gick smidigt, även om huvudet började kännas tungt. Klockan 7 lyfte vi från Arlanda och ”lunchen” serverades kl.9!!! Efter det somnade jag och sov faktiskt nästan ända tills det var dags
för landning. Att checka in på hotellet gick mindre smidigt denna gång. Mitt rum var inte klart så jag fick vackert vänta. Vi åt lunch på Da Luigi medan vi väntade –jag var inte den enda!

När jag väl kom in på mitt rum fick jag skynda mig att byta om och göra mig klar för den sedvanliga registreringen & rundvandringen och sedan en temteach-klass.

Stina, Henrik och Sara

En snabb dusch, uppackning av bagaget och så fixa till sig lite inför kvällens mingel och välkomstmiddag.

Charles, jag, Moris och Rachel

Dagarna går i ett på dessa resor –Det VET jag sedan tidigare. Efter middagen tog vi en tur till sportbaren. Träningssnack med Henke och Stina –hur kommer jag vidare? Jag befinner mig i ett ekorrhjul igen. Eller det KÄNNS så. Kanske för att tankarna finns kring träningen, kosten, vikten etc. 24 timmar om dygnet. Man tycker att det kanske inte borde göra nån skillnad om man gör det man ska och sedan släpper tankarna, eller om man gör det man ska men ÄNDÅ tänker på det hela tiden?. Men tankens kraft har nog en enorm kraft och påverkan! Jag borde kanske skaffa mig något mer att göra, som INTE har med träning att göra? Det tål att funderas på. Henke sa att det var det smartaste han hade hört mig säga hittills.

Nu ska jag i alla fall förhoppningsvis få SOVA en hel natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *