”Veckans chock” 9 Oktober

Veckan här på Playitas har nu nått sitt slut. Sista dagen, och även sista dagen på min utbildning i Bollywood-dance. Vi började som
vanligt med frukostbuffé. Sedan en föreläsning där dagens ämne var kost, innan vi gick bort för att repetera några steg.

Ärligt talat, härligare ”klassrum” får man leta länge efter!

Vi fick egen tid för att öva mer på vår koreografi och vi hade även ett kurspass om pedagogik.

Under siestan kl. 13-15 satte jag mig vid poolen och åt lunch tillsammans med Sandra. Sedan var det dags för examinationsprovet – det gick riktigt bra faktiskt!

Lite rast, ett dopp i poolen, och sedan en sista klass. Teamteach funclass! Så underbart!! Jag skippade dock sand-bootcampen.

[videofyme id=”291881″ width=”500″ height=”320″]

[videofyme id=”291886″ width=”500″ height=”320″]

Som vanligt, (ja, jag har ju varit med flera ggr. förut), så tog vi ett gruppfoto med alla deltagare efter sista klassen.

Sedan blev det lagom stressigt att hinna upp på rummet, packa lite, hänga svettiga träningskläder på tork, duscha, fixa håret, sminka sig osv innan kvällens avslutningsmiddag.

”Team Dalarna”

Under avslutningsmiddagen är det lite prisutdelning och olika utmärkelser som delas ut. Gyula gav en utmärkelse för veckans chock. ”Tysken” ropade nån som förslag. Ja, det hade det ju kunnat vara också, men det var jag. JAG hade chockat Gyula med min roddteknik och styrka/explosivitet. Och som pris vick jag en DVD med ett träningspass.

Efter middagen blev det fest nere i sportbaren. Jag var dock så trött, så det blev inte alltför långvarigt för min del. Jag vet nån som
kommer sova gott på flyget på vägen hem imorrn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *