Hemresan 10 Oktober

Varför gå upp tidigare än vad man behöver? Jag packade det mesta igårkväll och ställde väckarklockan på 8. TROTS det vaknade jag några minuter i halv 8 som jag gått upp övriga dagar. Nåväl, jag gick upp och packade i det sista, kontrollvägde väskan, tog en sista check så jag inte glömt nåt, sedan gick jag ner till frukosten.

Där kunde jag sitta i lugn och ro och njuta av de sista solstrålarna innan vi skulle kliva på bussen mot flygplatsen.

Jessica -Foxy Lady

Kl.13.10 lämnade vi marken och påbörjade resan hemåt. Ca 6 timmar spenderas nu i ett flygplan. Drygt? Ja, men nödvändigt ont…

Väl framme på Arlanda när jag hade fått mitt bagage var det dags att åka tillbaka till Dalarna. Strax före midnatt klev jag innanför dörren hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *