Bollywood-utbildningen. 8 Oktober

Dagen började kl.8 med en intervju över frukostbuffén. En av journalisterna som är med på resan visade intresse för mig och min viktresa efter Gyulas uttalande igår och ville skriva om mig i tidningen Hälsa & Fitness.

Efter det var det en föreläsning om funktionell träning som vi alla satt och lyssnade på samt fick testa några övningar. Sedan var det dags för det första kurspasset där vi gick igenom olika steg i Bollywooddansen.

Kl.11 var det masterclass i Bollywooddance. 1 timme innan vi fortsatte med ytterligare några steg.

Kl.13-15 var det siesta som vanligt. Jag och Sandra, från Mora tog en lunch och relax vid poolen och bara njöt!!!

Nästa kurspass startade med en musikanalys och sedan fick vi komponera ihop egna block och instruera varandra. Det gick bra och jag är faktiskt inte lika nervös inför examinationen i denna kurs.

När kursen slutade för dagen gick jag bort till poolen och badade/lekte lite och så lyckades jag ta diplom nummer 1 i konstsim. Hux flux sådär bara! Haha!

När jag hade fixat ordning mig gick jag ner för champagne och mingel vid polen.

För en gångs skull bar jag klänning, en svart långklänning och jag fick oerhört många komplimanger för den och det togs en del bilder. Det var faktiskt första gången jag använde den!

Kvällen fortsatte sedan med middagsbuffé och sedan PARTY! Det var karaoke i sportbaren – me like! Så det blev ett par låtar, bl.a My heart will go on, Barbie girl och We go together…

[videofyme id=”291892″ width=”500″ height=”320″]

 

[videofyme id=”291897″ width=”500″ height=”320″]

 

Härlig feststämning med andra ord!

 

2 svar på ”Bollywood-utbildningen. 8 Oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *