Examinationspass 7 Oktober

Andra och sista dagen med LatinMove/Zumba. Vi började direkt efter frukost med en föreläsning om Pulsbaserad träning, allmän kunskap. 🙂

Sedan fick vi lite tid på oss att öva på vår låt som vi skulle visa upp på eftermiddagen. Även större delen av Siestan 13-15 gick åt till att öva. ”Måste prestera” Jag VILLE ju att det skulle bli bra!

Men jag hann även med lite relax vid poolen tillsammans med Sandra, Katarina och Kim. Och dessutom fick vi sällskap av en ödla som Katarina hade lyckats få i byxorna och tillråga på allt hade hon dem PÅ sig då!! 😀

Vid 15-tiden var det dags för examinationen. Och det gick ju faktiskt riktigt bra, även om jag var lite nervös innan. Sara, vår lärare sa att hon var riktigt imponerad och det värmde verkligen!

Sedan fick vi som ville, möjligheten att instruera på fun-klassen kl.17.00 Det gick väl mindre bra dock. Dels för att headsetet inte
satt bra och sedan, förutom att man ska hålla koll på musiken och rörelserna och Q-a i tid, så blev jag tvungen att ta det på ENGELSKA eftersom det var en öppen klass.

[videofyme id=”291912″ width=”500″ height=”320″]

Efter den klassen var det dags att fixa till sig inför kvällen. Det var mingel, dryck och tilltugg på stranden borta vid grottan.
”Sunset beach” kallade de det för.

Efteråt väntade middagsbuffé och sedan salsaparty i Sportbaren.

Jag & Henrik

Min rygg har krånglat lite igen, det domnar liksom bort i ett parti på ryggen så det kryper och sticker. Krister som är kiropraktor sa att han skulle göra mig en tjänst och sa åt mig att vända mig om och knäppa händerna i nacken, så tog han nåt grepp och liksom ”skakade till” så det bara knakade i hela ryggen. ”Jag ville bara förlänga dig lite” sa han… Hrrrm… jaja….

Det gör fortfarande ont, men jag hoppas att det släpper snart, har ju liksom haft dessa domningar i 2½ år!
Nu är det sovdags i alla fall.
Imorrn väntar Bollywood-utbildningen!

2 svar på ”Examinationspass 7 Oktober

  1. Dax att kontakta läkare för en Magnetröntgen. Domningar inte bra och smärta, kan vara tecken på diskbrock. Jag skrev ”kan” kan så klart vara något annat men kolla läget så det inte går för långt med det. Frågar du en Läkare på ortopeden så skulle han nog inte rek någon som knäckte din kropp- rygg si och så med kraft. Inte ens en kiropraktor, har du ev domningar, smärta och kanske diskbrock så kan det gå åt helv rent ut och sagt. Lycka till och sök nu för det är lång kö till Ortopeden , samt röntgen och Magnetröntgen ska det vara för vanlig röntgen ser knappast ev skador mm endast om du kanske har sned ryggrad. Kör så det ryker med livet det gördu bra

    • Om det skulle vara diskbråck i bröstryggen gör man ingenting åt det i alla fall. Lägger man sig under kniven får man ärrbildningar oavsett hur man gör och då kan det bli ännu värre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *