”Bättre än fitnesstjejerna” 6 Oktober

Dagen började som vanligt med en frukostbuffé på hotellet. Och jag hade ett intressant samtal med Gyula. Vi kom överens om att göra ett litet test senare på dagen.

Klockan 10 var det en klass med LatinAerobics, en del av utbildningen LatinMove. Sedan var det musikteori och egen koreografi som stod på schemat.

Klockan 13-15 har de siesta här i Spanien. Vila mitt på dagen liksom! Men för mig blev det en snabb lunch, sedan fixa i ordning mig för en intervju/fotografering för Fitness Magazine. Superkul!

Det är en ensam kille som har knallat runt på hotellområdet under veckan, lyssnat på föreläsningar, suttit och TITTAT PÅ träningsklasser osv, som kom fram och pratade med mig, han verkade lite speciell och hade lite egendomliga åsikter om både det ena å det andra. Han kom fån tyskland, men pratade engelska flytande. Han visade mig en bok och sa att det var det enda man behövde läsa, nånting om yoga… Sedan talade han om för mig hur dåligt det var med märkeskläder, sportdryck etc… Nåja, inget jag behöver gå och grubbla på tänkte jag…

Strax innan 15.00 träffade jag Gyula i gymmet för att göra roddintervall testet vi hade diskuterat på morgonen. Jag skulle ro 1 minut,
vila 1 minut, ro 1 minut osv. Och jag imponerade visst stort! Under de 10 år som han hade jobbat på gymmet och tränat flertalet fitnesstjejer så hade han aldrig sett någon tjej ro bättre och uppnå en högre topphastighet än jag. DEN komplimangen kan jag leva länge på! 😀

Klockan 17 var det dags för en teamklass. Gympa VS LatinMove. Kul, svettigt och Kanon som avslutning på träningsdagen.

19.30 är det samling för lite mingel, dryck och tilltugg samt en summering av dagen/information om morgondagen.

Jag & Gyula

Vi blev ett litet gäng som gick bort till en restaurant inne i byn och åt Tapas till middag.

Det drog dock ut på tiden så vi hann inte med någon ”efterfest” i sportbaren när vi kom tillbaka. Utan jag knallade upp till rummet och påbörjade morgondagens uppgift. – Koreografera en egen låt. Spännande!

Underhållningen i sportbaren stod ”Tysken” för. Han fick nån psykos, började mucka med personalen, slängde av sig kläderna och stod och dansade och skrek i bara underkläder, innan han slängde sig på golvet med benen över huvudet, och började pilla sig i rumpan… Hrrrm, ja…. Vad ska man säga? Han blev i alla fall hämtad av ambulans och bortkörd från hotellområdet…

2 svar på ””Bättre än fitnesstjejerna” 6 Oktober

  1. Pingback: Dolda talanger o Hemliga vapen! | Ronjas resa mot målet

  2. Pingback: Långpass med Gyula på Delta Gym | Ronjas resa mot målet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *