Med skräckblandad förtjusning

Dagen är här! Nu sitter jag på bussen på väg mot skolan, en resa på 20 mil!
Det är med skräckblandad förtjusning som jag åker tillbaka till Karlstad.
Det är 3,5 år sedan jag flyttade därifrån och många har inte sett mig sedan dess. Jag har ju haft kontakt med några över Facebook som följt mig och min resa, men de som inte gjort det. Kommer de känna igen mig? Eller kommer de ens märka nån skillnad? Två extremfall åt varsitt håll, jag vet. Men för att försöka få det svart på vitt kollar jag på bilder.

20110908-102447.jpg
Den här bilden är tagen strax innan jag flyttade från Karlstad.

20110908-102455.jpg
Den här bilden tog jag precis nu.

Liiiite skillnad är det allt!!

2 svar på ”Med skräckblandad förtjusning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *