DAGGE 1

DAGGE 1,  så heter min klass. En smidig benämning på kursen/klassen Dans & Dansgestaltning 1. Vi var 13 stycken idag, men till nästa vecka blir vi nog några fler då reserverna kommer kallas in.

En trevlig grupp med folk i blandade åldrar och på olika kunskapsnivåer. Vi fick lära oss en del basic-saker och några lite mer avancerade. Klassen riktar sig dock till nybörjare, men jag ångrar inte att jag gått på dansklasser tidigare. Och en del kunskap eller NAMN som contract/release, chassé och pivot, (ursäkta stavningen) känner jag ju igen från areobicsen och då är det ju lättare att hänga med.

Idag gick vi igenom grunderna i Jazzdans och kommer fortsätta med dansen olika ”byggstenar” nästa vecka.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *