Trädgårdspyssel vs. Grovarbete

Det är skillnad på trädgårdspyssel och grovarbete! Jag klippte ner trädgårdshäcken för drygt en vecka sedan. IDAG kom det en kille med minigrävare och grävde upp rötterna åt mig. Jag lyckades inte få upp dem själv…

20110811-122141.jpg

20110811-122156.jpg
När du ser storleken på roten kanske du förstår att jag inte orkade med det för hand. Det var dessutom 43 stycken!!!

[videofyme id=”260718″ width=”480″ height=”360″]

Det krävs stor precision och skicklighet för att gräva upp rötter såpass nära ett staket utan att skada nånting! Men han var riktigt duktig på det faktiskt! =)

[videofyme id=”260724″ width=”480″ height=”360″]

Det är inte alltid så enkelt att bo i hus, det är en del pyssel och allting kan man faktiskt inte fixa själv. Då måste man ta in kunniga personer. Men allting kostar! Man lär sig med tiden och tänk vad mycket nytt jag har fått lära mig sedan jag blev husägare. RUT- & ROT-avdrag, kolla med olika företag, ta in offerter, ta hänsyn till moms osv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *