Mäklarbesök X 2

Idag har jag pratat med 2 olika mäklare, först besökte jag Anna på hennes kontor och pratade lite om ditten och datten -hon ska även komma hem och värdera mitt hus nästa vecka.

Sen på kvällen kom en annan mäklare hem till mig, tanken var att han skulle göra en värdering också, men eftersom säljarna till det huset jag kollat på redan bestämt sig att sälja till några andra tyckte inte mäklaren att en värdering var nödvändigt nu. Hmmm, okej?!?! Men jag fick gärna ta kontakt med honom om jag hittade något annat hus jag var intresserad av så kunde han värdera det då.

Med den inställningen så kommer jag iaf att välja en annan mäklare då. Kanske Anna, som faktiskt kommer och gör en värdering ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *