BH-/SKO-skola

Igår var jag på ett BodyCombat-pass. Fullt ös!! Lika kul som alltid! img_1713

Efteråt var det bh-/sko-skola med representanter från InterSport. Lite tips och råd, hjälp att hitta rätt modell och så givetvis rabattkupunger på både aerobicsskor och sport-bh.

Jag har redan flera bra sport-bh:ar, men mina träningsskor skulle ha bytts ut redan för ett par år sedan… Men jag har inte hittat några med lika höga vrister -som känns sådär stabila att hoppa och skutta i. Men, men, vi får väl se om jag kan hitta några andra favoriter istället.

4 svar på ”BH-/SKO-skola

    • Skor är viktigt, men även sport-BH. För hur man än gör så hänger brösten mer och mer för varje år. Man måste vara snäll mot dem och hålla dem på plats när man tränar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *