BH-/SKO-skola

Igår var jag på ett BodyCombat-pass. Fullt ös!! Lika kul som alltid! img_1713

Efteråt var det bh-/sko-skola med representanter från InterSport. Lite tips och råd, hjälp att hitta rätt modell och så givetvis rabattkupunger på både aerobicsskor och sport-bh.

Jag har redan flera bra sport-bh:ar, men mina träningsskor skulle ha bytts ut redan för ett par år sedan… Men jag har inte hittat några med lika höga vrister -som känns sådär stabila att hoppa och skutta i. Men, men, vi får väl se om jag kan hitta några andra favoriter istället.

4 reaktion på “BH-/SKO-skola

    • Skor är viktigt, men även sport-BH. För hur man än gör så hänger brösten mer och mer för varje år. Man måste vara snäll mot dem och hålla dem på plats när man tränar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *