Ett pass utan dess like

Ikväll körde jag Combat i Falun, Vera från SVEA TC körde passet där ikväll. Hon utlovade träningsvärk imorrn om man jobbade riktigt djupt. Vi får väl se om jag får det… (tror knappast det!) Men det var riktigt länge sedan jag hade så´n energi. Eller energi är väl synd och säga. Det var liksom ingen positiv energi, snarare adrenalin och frustration som bara skulle ut! Jag körde järnet och blev dock positivt överaskad av pulsklockan!

Medelpuls 174
Maxpuls 206
Kaloriförbrukning 1454

Jag kollade pulsen i diagram i datorn när jag kom hem och såg att det inte var fel, jag drev alltså upp pulsen så högt idag… Men en sak som gör mig lite fundersam är kaloriförbrukningen. Ska ringa POLAR imorrn och fråga varför det står olika. Samma på klockan och under diagrammet, men när jag kollar på markeringsinfo står det 1911 kalorier och det är ju lite skillnad…

Träningen är ett sätt för mig att fly från vardagen och annat jobbigt, senare på kvällen kom känslorna av otillräcklighet, ångest över att inte ha gjort sitt bästa (trots att det var bättre än på länge), misslyckande o.s.v. Fysisk träning tar inte bort alla negativa tankar… Tyvärr!

5 reaktion på “Ett pass utan dess like

  1. Emmie: Nej, det är under det passet. Man kan mycket väl komma upp i det. Det är olika faktorer som påverkar kaloriförbrukningen. Pulsklockan kanske inte stämmer helt med verkligheten, men jag kan jämföra med andra pass.

  2. Emma-lee: Det kan mycket väl vara så. Med tanke på min medelpuls under passet, mitt Vo2Max, min vikt, längd, kön och ålder som är programerat i klockan. Passet var 1 timme långt

  3. Pingback: Det var den här kvällen… | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *