Hemma igen

Idag var det riktigt varmt ute, i alla fall i Nyköping på hundutställningen. Devil blev 2:a idag i sin klass; unghundsklassen. FIN prisrosett! Ska ta en bild på det senare… Nu har jag precis kommit hem, ska packa upp, duscha och sedan sova en stund… Om det inte vore för att jag körde så hade jag sovit gott i bilen på vägen hit, säkert 25-26 grader i bilen, skönt att sova i…

2 svar på ”Hemma igen

  1. Ja, det gör det… =)

    Nja, inte alltid vamt om man är utomhus, det kan vara mulet och regn. Vi var utomhus och solen sken. Jag har dock varit på en hundutställning i ett ridhus och DET var kallt…
    Tror inte att Devil värmer upp så mycket, det var att solen låg på hela tiden och min AC är trasig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *