2:a TROTS bra omdöme

Det gick inte så bra för Devil idag, fel domare… Han fick en 2:a!  Omdömet var bra, så vad var felet? Jo, en liten kommentar; brant kors…. men det har han väl haft förut också, men de har väl inte brytt sig om det så mycket… Han har ju blivit bästa hanne på 2 inofficiella tävlingar tidigare… Nåja, imorrn är en ny dag, men jag har troligtvis samma konkurrens, fast en annan domare…

4 svar på ”2:a TROTS bra omdöme

  1. Lena: Tack! Men det är ju slumpen som avgör, han kan lika gärna döma i närheten av mig. Men eftersom han oftast dömer internationella så är risken inte så stor. Dessutom får man reda på vem som dömer innan man anmäler sig. Det gör att en del lär sig vilken typ av hundar en viss domare gillar och ställer bara där de vet att de kan placera sig bra. Devil är dock unghund fortfarande och långt ifrån färdigvuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *