PAUS FRÅN LIVET?

Det är svårt att förklara men nånting är fel. Jag känner mig illa till mods och har en otäck klump i magen…

Mycket just nu:

En video på granskning, två kurser som startar snart, en mätning imorrn som kommer gå åt helt fel håll (känns det som), ett vad som känns ganska säkert att jag kommer förlora, press och stress från diverse håll och saker som måste fixas…

Då vill man bara lägga sig i sängen och gråta, för jag orkar inte! 
Mes, som ger upp, kanske ni tänker. Men nej, det är jag inte. Jag behöver bara en paus. Paus från vad? Träningen? Det är typ vad jag gör om dagarna… Ta en paus från livet, funkar det?

2 svar på ”PAUS FRÅN LIVET?

  1. Usch vad jobbigt, gråtfyllda dagar är så jobbiga. Gråta, äta, bada och sova tills det blir morgon igen brukar hjälpa. Krama om hunden så känns det kanske bättre. Hoppas att det kommer bättre dagar inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *