Hur som helst…

Klockan är mycket, men jag vill bara skriva att resan gick bra… Blev dock inte som planerat då killen som skulle hjälpa mig med bilen och fotografera blev tvungen att åka till Örebro och hämta bildelar. Det hanns alltså inte med idag. Jag åkte istället till Nyköping och hälsade på min låtsatsmamma i hennes butik och fick lite sista minutentips inför utställningen i helgen. hon ha ska ställa ut en av sina tikar i helgen också. Hon sa att Devil hade blivit jättefin, men att han växer långsamt. Men om han blev bästa hanne sist, när han var mindre så har han nog bättre förutsättningar imorrn… Nähä, dags för sängen…

4 svar på ”Hur som helst…

  1. vad roligt att han blev bäste hane, är det svårt att ställa ut egentligen, menar känns lite svårt eftersom alla andra verkar vara ”proffs” och jättekunniga…

  2. Lena: Tack! Men tyvärr gick det inte SÅ bra ändå…

    Sus: Det var ju tråkigt, men så har det ju också varit den allra sämsta sommaren…

    Nicole: Ja, det var roligt, men det var dock bara mindre tävlingar. Egentligen är det inte så svårt. Domaren säger hur du ska springa med hunden, säger åt dig att ställa upp honom och åt vilket håll. JAG är inte något proffs, men visst är det en fördel om hunden kan stå still utan att hoppa, sitta eller lägga sig ner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *