Bilmodell

Imorrn ska jag först stanna till hos en bekant som ska hjälpa mig att montera lysramperna i hjulhusen på min bil. Sedan har han en ny och fräsch sportbil som jag skulle vara ”modell” för. Får se vad han har tänkt sig för skoj… Lägger väl ut bilderna här sedan…

Efter detär det kalas igen på kvällen… Mosters man fyller år… Ujujuj, och jag som har BIA-mätning på måndag…

2 svar på ”Bilmodell

  1. Läste i en hälsotidning att det gick att äta lite sallad innan kalaset och om man var fler än fyra personer så märktes det inte ifall man inte åt så mycket under bjudningen, men de vet väl att du tränar så de har förståelse för att du sparar dig lite?

  2. Jo, visst skulle det kunna funka… Nja, jo, det vet ju om att jag tränar, men vi har ju lite delade åsikter och meningar om det… När någon säger att kreatin är doping så anser jag att jag inte behöver lyssna på den personen mer för att jag vet bättre… men, men…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *