Gaaahh! Dagens teknik

Nu har jag filmat… Sist jag filmade hade jag en DV-kamera med alldeles för dålig bildkvalitét… Nu fick jag låna Ingelas (min systsers) filmkamera med gamla hederliga kasettband. Det gick väl bra att filma, hjärnsläpp vid ett par tillfällen, men det vara bara att köra om igen… Jag fixar till det sen och spelar in det rätta på en stor kasett. Nu har jag kruxat i säkert 1 timme utan resultat. Jag får inte fram det på TV:n!!

De låtar jag filmade var uppvärmning, ben och axlar. Bara för skojs skull så kollade jag puls under tiden…

Medelpuls 137
Maxpuls 189
Kaloriförbrukning 400

Jag ska ringa til några som är mer tekniska än jag som kanske kan hjälpa mig… Varför ska det vara så krångligt???

2 svar på ”Gaaahh! Dagens teknik

  1. Nej, självklart inte. Men det här var inte licensvideon, det var en komplettering av min utbildning… Jag filmade Uppvärming, Ben, och Axellåten. Instruerade inte för någon grupp. Hoppas på att jag får börja instruera efter det här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *