Dalarna X 7

Ja, jag kom ju in på 2 olika kurser i Dalarna… En är på distans, rubb och stubb, men den andra är s.k. ”normal undervisning” vilket sker på plats. Så i 7 omgångar kommer jag bo i Borlänge och plugga i Falun under hösten… img_0300

Gissa var/vad jag ska träna då! img_0299Min bästa kompis när jag far runt!

4 svar på ”Dalarna X 7

  1. Ja, det får jag försöka med. Får väl ta bilen till Borlänge/Falun nångång. Annars blir det nog tåg.
    Jag kommer troligtvis läsa ”Dansen i skolan” också. =)

  2. Kära Borlanche, är själv därifrån, men har inte bott där på många år. Har också CMS -pass men det har inte blivit att jag testat träningscentret där. Tror det är ganska bra dock, var SATS tidigare. Surfar runt lite på webbsidor som, precis som jag, skriver om vikt, träning och hälsa. Lycka till! 🙂

  3. Jaha, okej. Jag var där från och till hela förra hösten också då jag tog mitt körkort i Borlänge… Då tränade jag både på SVEA (gamla SATS) och på Må Bättre i Falun. Jag gillar gymmen, jag körde dock bara gruppträningspass där. Om du har vägarna förbi Karlstad får du testa här också… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *