Easypark -stupidpark!

Nu blir jag arg… 

Men allvarlig talat så har jag väl bara mig själv att skylla, men man blir ju så jävla irriterad. Var och filmade min BP-video idag och eftersom jag inte visste hur långt tid det skulle ta så satte jag min parkering (easypark, telefonparkering) på ”tillsvidare”. När jag kom tillbaka till bilen och skulle avsluta parkeringen hade mobilen lagt av. Jag kunde alltså inte avsluta parkeringen!

Jag ringde från min andra mobil för att parat med kundtjänst och se om de kunde stoppa den åt mig, jag skulle ju inte hem direkt efteråt heller… Efter 20 minuter i telefonkö gav jag upp. Då hade jag blivit av med mer pengar redan än vad jag hade blivit om jag bara låtit tiden gå.

Med easypark skulle man spara så mycket pengar på pakering, men det vet te 17!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *