Så smaklöst!

När man är riktigt förkyld så ändras mycket… Det som jag har märkt är att jag blir trött och hängig, täppt i näsan, hör sämre då jag har konstant lock för öronen och sedan smaken! Maten är totalt smaklös, fast å andra sidan har jag knappt någon matlust alls just nu… Det gör ju ont när jag sväljer…

Men det svåraste är nog att hålla sig borta från gymmet…  Kommer just hem därifrån, men jag ”tränade” Mind Body Stretch, ett stretch och avslappningspass. Tror att jag slappnade av mer där än vad jag gör hemma… ”tänk dig att du ligger i en varm skön säng, solen lyser och värmer benen och armarna, du sjunker djupare ner och blir tyngre och tyngre…” Jenny berättade en liten saga samtidigt som man försökte leva upp till det och förvånadsvärt nog blev jag ganska avslappnad… Brukar annars ha svårt för det… Men just nu är jag ju ändå så trött och ”slö” eftersom jag är sjuk…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *